+32 9 377 07 42 info@dekoetshoeve.be

Persbericht – Maldegem, 2/09/2015

De Koetshoeve maakt nieuwe start

De bekende horecazaak De Koetshoeve langs het Schipdonkkanaal in de Berlaars in Adegem maakt vanaf midden september een nieuwe start. Onder impuls van de nieuwe eigenaars, de familie de Vreeze uit Aardenburg, krijgt de zaak een nieuw interieur en is er aandacht voor het heden en de toekomst.

De zaak wordt overgenomen door moeder en zoon Katrien en Stijn de Vreeze. De familie baat met ’t Koffieboontje ook al een andere zaak uit in Maldegem. De Koetshoeve wordt vooral voor Stijn een nieuwe uitdaging. Stijn is een jonge en gedreven ondernemer van 35 jaar en vastbesloten om een nieuwe wind te laten waaien in de zaak. Het interieur is alvast volledig vernieuwd en er wordt ook heel wat toegevoegd aan het oude recept van De Koetshoeve.

Vertrouwde activiteiten zoals de dansmiddag voor senioren op maandag blijven behouden en De Koetshoeve blijft ook voor fietsers en wandelaars langs het Schipdonkkanaal.

Maar er zullen ook dingen veranderen in de zaak. “Het is onze bedoeling om de sfeer van ’t Koffieboontje ook bij De Koetshoeve terug te laten komen.”, licht Katrien toe, “Daar zijn we enkele jaren geleden mee begonnen omdat we mensen wilden bedienen in een huiselijke en ontspannen sfeer. Het leven is al haastig genoeg, daarom willen wij de mensen een rustpunt aanbieden.”

De Koetshoeve is een gevestigde waarde in de groene omgeving van het Schipdonkkanaal. Dat is ideaal om een breed publiek aan te spreken. “We richten ons met de tearoom uiteraard nog steeds op fietsers, wandelaars en de jachtclubs die hier altijd al thuis zijn geweest. Daarnaast willen we ons ook nog meer gaan profileren als restaurant met onder andere nieuwe dagmenu’s, brunches en ook arrangementen voor de bedrijven uit de buurt.”