+32 9 377 07 42 info@dekoetshoeve.be

Feestzaal & feesten

 

Onze feestzaal is de gedroomde locatie voor al uw feesten, recepties, diners en dergelijke in de regio Meetjesland.

 

reserverencontact

Onze zaal

Restaurant De Koetshoeve

Gelegen in een landelijke setting aan het water kan u restaurant De Koetshoeve en onze authentieke feestzaal vinden. Onze feestzaal is de gedroomde locatie voor al uw feesten, recepties, diners en dergelijke in de regio Meetjesland.

Ons restaurant en de mooi ingerichte feestzaal bieden plaats voor feesten en banketten tot 150 genodigden, gezellige recepties tot 250 personen. Bij mooi weer is ook ons buitenterras ideaal voor een onvergetelijke receptie, uitgebreid diner of gezellige bbq.

Op gastronomisch vlak hebben we zeker de nodige ervaring in huis om van ieder feest een hoogtepunt te maken. Van een galabanket tot prachtig versierde buffetten, van walking dinners tot de mooiste jubilea, het kan allemaal op maat van uw wensen en budget en wordt uit onze keuken stijlvol opgediend.

.

 

 

 

 

Onze Specialiteiten

Onze specialiteit ligt bij verjaardagen, familiefeesten en jubileumfeesten, maar ook voor bedrijfs– of huwelijksfeesten, teambuildings, themafeesten, rouwmaaltijden, events, babyborrels, communies organiseren wij in restaurant De Koetshoeve prachtige evenementen.

Er zijn steeds diverse groepsmenu’s en buffetten mogelijk, de uitgebreide keuzemogelijkheden zijn allen te raadplegen in onze feestbrochure. Vraag de brochure gerust aan of bekijk onze online versie via deze link. We werken graag met u samen een aangepast voorstel uit te werken volledig gebaseerd op uw wensen en onze mogelijkheden.

Wie zoekt naar zaalverhuur in de regio Meetjesland is bij ons aan het juiste adres.

Enkele unieke troeven:
Historisch inspirerend gebouw – Landelijke ligging – Gelegen aan het water – Toegankelijk met bootjes – Ervaren team – Landelijk karakter – Waaier aan activiteiten binnen handbereik 

Naast onze mooie zaal kunt u rekenen op een feilloze organisatie met heerlijk eten en professionaliteit gebracht door het bruisende Koetshoeve team!