+32 9 377 07 42 info@dekoetshoeve.be

Communie- of lentefeest

Communie- of lentefeest

Het hele Koetshoeve Team heet u van harte welkom, om uw leukste en mooiste momenten met ons te delen! Zoekt u een unieke, prachtige locatie om een feest te geven voor uw eerste of plechtige communiekant?

Zoek niet verder!

Gelegen in een landelijke setting aan het water kan u restaurant De Koetshoeve en onze authentieke feestzaal vinden. Onze feestzaal is de gedroomde locatie voor al uw communie feest in de regio Meetjesland.

Wij zorgen er met onze ervaring en toewijding voor dat uw feest een onvergetelijk dag wordt, zowel voor u, als voor elk van uw familieleden of vrienden. Onze feestzaal is de gedroomde locatie voor uw communie- of lentefeest met plaats tot 150 genodigden of een gezellige receptie tot 250 personen.

Bij mooi weer is ook ons buitenterras of grote tuin ideaal voor een onvergetelijke receptie. Daarbij kan u vrij gebruik maken van een springkasteel, trampoline en speelhoek voor de kinderen.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek polsen we naar uw voorkeuren en wensen. Aan de hand daarvan stellen we een vrijblijvende offerte op.

Maak een afspraak via info@dekoetshoeve.be of bel naar +32 9 377 07 42 en vraag naar Stijn of Katrien De Vreeze.