fbpx

Lijst met alle evenementen dat restaurant De Koetshoeve georganiseerd heeft in de jaren 2017 en 2018.

Breugelfestijn 09/03

Op zaterdag 9 Maart organiseren we samen met de vzw Jachtclub Nieuwendorpe het Jaarlijkse Breugelfestijn in Restaurant De Koetshoeve. Voor deze gelegenheid bieden wij een speciaal Breugelbuffet aan voor € 28,50 per persoon vanaf 19.00u. Dit alles met muzikale omlijsting. Menu Een uitgebreide selectie heerlijke vleesgerechten: Beenham, kippenbout, paté, bloedworst, hoofdvlees, ribben, spek, fricandon, droge […]

Posted in Evenementen | Tagged , , | Leave a comment

Mosselweekend (30, 31/08 & 01/09)

De hele zomer lang serveren wij heerlijke mosselen met friet in ons restaurant en nu doen we er nog een schepje bovenop.   Tijdens het weekend van 30, 31 augustus & 1 September bieden wij onze mossels à volonté aan. Onbeperkt genieten van Vlaanderen’s favoriete gerecht! Wie kan dat nu weerstaan?   Onbeperkt mosselen met […]

Posted in Evenementen | Leave a comment

Sinterklaas ontbijt 2018

Vol verwachting klopt ons hart… Want op 2 december komt Sinterklaas ontbijten in restaurant De Koetshoeve. Natuurlijk neemt hij heel veel lekkers mee, verzorgen we een heerlijk uitgebreid ontbijt voor jong en oud en het allerleukste JIJ kan erbij zijn! Vanaf 12 november tot en met 1 december mogen kindjes hier bij ons in de Koetshoeve hun […]

Posted in Evenementen | Tagged , , , , | 2 Comments

Kerstmarkt 14/12/2018

Voor een magische kerst moet je in restaurant De Koetshoeve zijn. Ook dit jaar veranderen wij een deel van ons bruisende restaurant voor 1 dagen in een prachtige kerstmarkt. Een kerstmarkt met lokale producten en standhouders die met trots hun kunsten aan u willen tonen. Dit allemaal in de gezellige sfeer van kerstmis!! Iedereen is […]

Posted in Evenementen | Tagged , , | 2 Comments

Nieuwjaarsfeest 2018

Naar jaarlijkse traditie organiseren we opnieuw een spetterend nieuwjaarsfeest in restaurant De Koetshoeve. We bouwen verder op het succes van de voorgaande jaren en kijken er al naar uit om u in onze zaak te ontvangen. Wij bieden u met plezier dit prachtige menu aan voor € 98,75 p.p. (drank inclusief t.e.m. 01:00) Menu Sprankelend […]

Posted in Evenementen, Uncategorized | Leave a comment

(17-03-18) Demonstratie Victoria Juwelen

Op zaterdag 17 Maart wordt er door Daisy Van De Keere een leuke demonstratie gegeven over Victoria juwelen in De Koetshoeve. Maak kennis met deze prachtige sieraden en geniet van een gezellige namiddag in onze huiselijke zaak.  Wij hopen u allen te mogen ontvangen op deze en volgende activiteiten! Reserveren kan op onze website of […]

Posted in Evenementen | Leave a comment

(22-02-18) Workshop juwelen maken

  Don 22 Februari – Workshop juwelen maken Op donderdag 22 februari verzorgt Vicky een leuke workshop juwelen maken in De Koetshoeve. Leer de basis en vaardigheden tijdens een gezellige namiddag en de neem de gemaakte juwelen mee naar huis! Wij hopen u allen te mogen ontvangen op deze en volgende activiteiten! Reserveren kan op […]

Posted in Evenementen | Leave a comment

(04/05/18) 2de BINGO Avond

We laten de winterperiode en alles wat daarmee gepaard gaat achter ons, maar stilstaan doen we hier bij restaurant De Koetshoeve zeker niet! We bouwen na onze eerste BINGO avond van vrijdag 23 februari weer verder op dit concept. Zodoende organiseren we een 2de BINGO avond 2018 op 4 Mei in restaurant De Koetshoeve. Voor deze gelegenheid […]

Posted in Evenementen | Tagged , , | Leave a comment

Gratis Eindejaarsactie (15/12-30/12)

GRATIS EINDEJAARSACTIE RESTAURANT DE KOETSHOEVE (15/12-30/12) Om de eindejaarsperiode vrolijk in te gaan, verloten wij hier bij restaurant De Koetshoeve een BALLONVAART VOOR 2 PERSONEN (Madou) en talloze leuke prijzen. Hoe kan je deelnemen? Iedere klant van restaurant De Koetshoeve kan deelnemen aan onze eindejaarsactie en krijgt gratis lotjes per bedrag gespendeerd in ons restaurant. […]

Posted in Evenementen | Tagged , , , | Leave a comment

Gratis optreden Cole Jackson zat 30/12

Op 30 December om 19u30 komt Cole Jackson voor de 2de maal optreden in restaurant De Koetshoeve.  Cole heeft een hartverwarmende stem, zingt eigen nummers en ook bekende covers om heerlijk op te dansen.  Hij is afkomstig uit Nottinghill in Engeland en brengt het beste van over het kanaal met zich mee. De ingang is […]

Posted in Evenementen | Tagged , , , , , | Leave a comment